Σάλος με τη Μαρίν Λε Πεν: «Τα βασανιστήρια μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο» - iefimerida.gr

Σάλος με τη Μαρίν Λε Πεν: «Τα βασανιστήρια μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκληρό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η ηγέτιδα του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, η οποία σε συνέντευξή της τόνισε ότι τα βασανιστήρια θα μπορούσαν να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο.

Μιλώντας για περιπτώσεις τρομοκρατίας η ακροδεξιά πολιτικός επισήμανε ότι «προφανώς και ο βασανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Κάτι τέτοιο έχει γίνει σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας».

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την απόσπαση πληροφοριών από υπόπτους για τρομοκρατία κάνουν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά» σημείωσε και πρόσθεσε «Υπάρχουν στιγμές, όπως όταν επίκειται να εκραγεί μία βόμβα, που πρέπει να κάνεις έναν κρατούμενο να μιλήσει με κάθε μέσο», ανέφερε επίσης.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και η Μαρίν Λε Πεν αναγκάστηκε να ανασκευάσει μέσω Twitter σημειώνοντας ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της και εκείνη εννοούσε κάθε μέσο εντός πλαισίου του νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι χθεσινές αποκαλύψεις για την αιματηρή δράση της CIA έχουν προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ