Γιατί η Μαντόνα στα 56 της αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Μαντόνα στα 56 της αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ερμηνεύτρια της επιτυχίας Like a Virgin φωτογραφήθηκε χωρίς κόμπλεξ (και με πολύ ρετούς) στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview. Ηταν μια επιβεβλημένη κίνηση για την πρώην βασίλισσα της ποπ, η οποία δεν μπορεί πλέον να προκαλέσει σκάνδαλο ούτε γυμνόστηθη.

Στα 56 της, η Μαντόνα έπαψε να αποτελεί σημείο αναφοράς. Οι δίσκοι της δεν προκαλούν σεισμό, οι φωτογραφίσεις της δεν αναπαράγονται στα μίντια όπως παλιά, η παρουσία της δεν προκαλεί αναταραχή. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Μαντόνα βρίσκεται σε κρίση μέσης ηλικίας και έχει κρίση πανικού. Και δεν συγχωρεί στις νεότερες περσόνες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, την οποία θεωρεί ατάλαντη, να μονοπωλούν τη δημοσιότητα.

Είναι ενδεικτικό πως όταν η Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε με τα οπίσθια γυμνά, με σκοπό να «ρίξει» το ίντερνετ, η Μαντόνα φωτογραφήθηκε με κρυμμένο στήθος και έγραψε ένα πικρόχολο σχόλιο. «Είναι απίστευτο. Το να δείχνεις το στήθος θεωρείται απαγορευμένο και προκλητικό, αλλά το να δείχνεις τα οπίσθιά σου δεν είναι», έγραψε -έξαλλη- η ντίβα.

Εις απάντησιν της Καρντάσιαν, η Μαντόνα επέλεξε το περιοδικό Interview, αφιερωμένο στις διασημότητες και στις τέχνες -δημιουργήθηκε το 1969 από τον Αντι Γουόρχολ- για να αποδείξει στις ανταγωνίστριές της ότι είναι ακόμη ζωντανή κάτω από τα φώτα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό έβαλε τα δυνατά της: μίλησε για ναρκωτικά που έπαιρνε, τα έδειξε σχεδόν όλα. Αλλά το ίντερνετ δεν έπεσε για χάρη της...

Γιατί η Μαντόνα στα 56 της αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γιατί η Μαντόνα στα 56 της αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα γυμνόστηθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ