Παρουσιάστηκε το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» στα Ανώγεια [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιάστηκε το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» στα Ανώγεια [εικόνα & βίντεο]

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα Ανώγεια της Κρήτης παρουσιάστηκαν οι αρχές και η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος προτροπή του προέδρου και των στελεχών προς τον κόσμο και τους δημοσιογράφους ήταν να κάνουν πολλές ερωτήσεις για τις θέσεις του νέου πολιτικού κόμματος. Ερωτήσεις, που απαντήθηκαν όσο δύσκολες και αν ήταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Συζήτησε με πολίτες και φορείς της περιοχής τα θέματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας που αποτελούν σημαντικά θέματα στο Δήμο Ανωγείων. Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι επιφύλαξαν κρητικό παραδοσιακό γλέντι με χορό και εδέσματα του τόπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα στη Κρήτη, στο ιστορικό Δήμο Ανωγείων, παγκόσμιο σημείο αναφοράς, ο Πρόεδρος Απόστολος Γκλέτσος μαζί με στελέχη του νέου πολιτικού κόμματος, παρουσίασε τις βασικές αρχές διακήρυξης. Η συμβολική αυτή κίνηση αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου.

Επίσης απαντήθηκαν όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κόσμου, μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν αρκετά δύσκολες. Προτροπή του προέδρου και των στελεχών προς τον κόσμο και τους δημοσιογράφους ήταν να κάνουν πολλές ερωτήσεις για τις θέσεις του νέου πολιτικού κόμματος. Ερωτήσεις, που απαντήθηκαν όσο δύσκολες και αν ήταν.

Τέλος συζητήθηκε με πολίτες και φορείς της περιοχής τα θέματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας που αποτελεί μείζον θέμα στο Δήμο Ανωγείων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι επιφύλαξαν κρητικό παραδοσιακό γλέντι».

Παρουσιάστηκε το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» στα Ανώγεια [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ