Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007 [εικόνες] - iefimerida.gr

Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτερά έκαναν πέντε οχήματα 4Χ4 Range Rover, αξίας 800.000 ευρώ, τα οποία είχαν κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες της νέας ταινίας του διασημότερου πράκτορα όλων των εποχών, του 007.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Wirtshaft Woche, τα πέντε οχήματα της ταινίας, με ακόμη τέσσερα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός Range Rover Evoque, εκλάπησαν από έναν χώρο στάθμευσης της εταιρείας Jaguar Land Rover στο Neuss της Γερμανίας.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται τις δηλώσεις στελέχους της αυτοκινητοβιομηχανίας, η αξία των κλεμμένων αυτοκινήτων υπολογίζεται σε 800.000 ευρώ, ενώ η κλοπή φέρεται να συνέβη μέσα στον Οκτώβριο.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα αυτοκίνητα, που ήταν ειδικά κατασκευασμένα για να «πατήσουν» τις Aυστριακές Άλπεις, έχουν ήδη αντικατασταθεί από άλλα και έτσι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Μάλιστα, όπως γράφει το Spiegel, οι κλέφτες μπορεί να μετανιώσουν πικρά για την πράξη τους, καθώς τα πέντε οχήματα της ταινίας έχουν κατασκευαστεί για να μπορούν εύκολα να «θρυμματιστούν» μπροστά από ανεμοφράκτες, ενώ διέθεταν και πτυσσόμενες αναρτήσεις μπροστά. Αυτά και μερικά άλλα χαρακτηριστικά δεν τα καθιστούν ιδανικά για έναν κοινό οδηγό, ο οποίος δεν έχει... άδεια να σκοτώνει.

Πάντως, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός πως η είδηση έγινε γνωστή λίγο πριν από την ανακοίνωση του τίτλου της νέας ταινίας, των συμπρωταγωνιστών του Ντάνιελ Γκρεγκ και του σεναρίου, που θα γίνει σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Ντάνιελ Γκρεγκ είχε παρουσιάσει το νέο Range Rover στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007 [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007 [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ