Στην Αθήνα το Νοέμβριο η Φανί Αρντάν - iefimerida.gr

Στην Αθήνα το Νοέμβριο η Φανί Αρντάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κορυφαία γαλλίδα ηθοποιός και μούσα του Φρανσουά Τριφό, Φανί Αρντάν, έρχεται στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση στις 8 Νοεμβρίου.

Η αλλοτινή "Γυναίκα της διπλανής πόρτας", θα ενσαρκώσει την ηρωίδα της Μαργκερίτ Ντυράς, στο μονόλογο "Navire Night". Μαζί της επί σκηνής, η σπουδαία βιολοντσελίστρια Σόνια Βίντερ 'Αθερτον.

Γραμμένος το 1978, ο μονόλογος που έγινε ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας της Ντυράς, παίχθηκε στη μεγάλη οθόνη από την Ντομινίκ Σαντά, το 1979. Πρόκειται για την ανατομία μιας ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, που δε θα συναντηθούν ποτέ.

Η γαλλίδα ηθοποιός έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα στα πλαίσια προώθησης κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για να ερμηνεύσει θεατρικούς μονολόγους και ποιητικά κείμενα από τη "Φαίδρα" του Ρακίνα και τη "Μήδεια" του Ευριπίδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το 2005.

Την παράσταση- με την οποία η Αρντάν περιοδεύει από τον περασμένο Ιούλιο στη Γαλλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη- θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο Παλλάς (9.00μ.μ.). Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ