Νέο χτύπημα Κομισιόν: Η Τρόικα θα έλθει στην Αθήνα όταν εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις - iefimerida.gr

Νέο χτύπημα Κομισιόν: Η Τρόικα θα έλθει στην Αθήνα όταν εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις

Νέο χτύπημα Κομισιόν: Η Τρόικα θα έλθει στην Αθήνα όταν εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένα σαφές μήνυμα στέλνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ελληνική κυβέρνηση, καθώς η εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε από τις Βρυξέλλες ότι η Τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μόνο όταν εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος Μίνα Αντρέεβα ξεκαθάρισε ότι «η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις», προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές συνεχίζονται, έως ότου η Επιτροπή λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις σε μία σειρά από πολιτικές και δράσεις.

Επανέλαβε ότι στόχος είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης, λέγοντας: «Εργαζόμαστε για την επιτυχή ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης που θα ανοίξει τον δρόμο για την περάτωση του προγράμματος προσαρμογής της χώρας».

Υπενθύμισε, τέλος, ότι οι συζητήσεις για τη «μεταμνημονιακή εποχή» θα ξεκινήσουν μόνο όταν υπάρξει συμφωνία με την Τρόικα για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ