Δεκαέξι άτομα κατηγορούνται για την κομπίνα με εικονικά τροχαία στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Δεκαέξι άτομα κατηγορούνται για την κομπίνα με εικονικά τροχαία στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντιεισαγγελέας Εφετών Δέσποινα Σιδηροπούλου με πρόταση της στέλνει στο στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, 16 κατηγορούμενους για εικονικά τροχαία ατυχήματα που «σκηνοθέτησαν» εισπράττοντας με τη χρήση πλαστών τιμολογίων αποζημιώσεις από την «Εθνική Ασφαλιστική».

Μάλιστα, προκλήθηκε οικονομικά ζημιά στην «Εθνική Τράπεζα» ύψους 1.8 εκατ.ευρώ, μητρική της «Εθνικής Ασφαλιστικής». Η τελευταία κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 335.000 ευρώ για λογαριασμό τρίτων ασφαλιστικών εταιρειών.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι υπάλληλοι υποκαταστημάτων της «Εθνικής Ασφαλιστικής» στη Θεσσαλονίκη, συμβεβλημένοι πραγματογνώμονες και πράκτορες ασφαλειών, ένας ερευνητής ατυχημάτων κι ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων με τη σύζυγο και την αδελφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ