Γερμανία: Εδωσαν κρατική επιδότηση σε πορνογραφικό σάιτ - iefimerida.gr

Γερμανία: Εδωσαν κρατική επιδότηση σε πορνογραφικό σάιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Ελλάδα να «βοά ο τόπος» για τις ύποπτες επιχορηγήσεις σε περίεργες ή και ανύπαρκτες ΜΚΟ, ωστόσο στην Γερμανία έχουν άλλα... βάσανα: Οπως αποκαλύφθηκε πήρε κρατική επιχορήγηση - και μάλιστα γενναία - πορνογραφικός ιστότοπος.

Οπως παραδέχθηκαν αξιωματούχοι του κρατιδίου της Βαυαρίας, site που επέτρεπε στους επισκέπτες να κατεβάζουν σκληρό πορνό επωφελήθηκε από κρατικά κεφάλαια τα οποία προορίζονταν για τη στήριξη νεοσύστατων εταιρειών

Ο ιστότοπος, ο οποίος φιλοξενούσε ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο, φέρεται να επιχορηγήθηκε με πενταψήφιο ποσό.
Σύμφωνα με τις βαυαρικές αρχές, οι ιδιοκτήτες του είχαν απευθυνθεί σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία, την Bayern Innovativ, στην οποία είχε ανατεθεί η διανομή της κρατικής βοήθειας.
Η πρόταση η οποία της υποβλήθηκε, για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου που θα αγόραζε και θα πουλούσε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό ήταν νόμιμη, με βάση τη γερμανική νομοθεσία, αρκεί οι χρήστες να ήταν άνω των 18 ετών.
Οι αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου κέρδισαν την επιχορήγηση για τις νεοσύστατες εταιρείες τον Νοέμβριο του 2012. Η κυβέρνηση, διευκρίνισαν, δεν είχε τη δυνατότητα να παρέμβει στη λειτουργία της Bayern Innovativ και τις αποφάσεις που λάμβανε όσον αφορά τους δικαιούχους των επιχορηγήσεων.
Η Bayern Innovativ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση από το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ