Τατσόπουλος για ΜΑΤ στη Νομική: Ο αυταρχισμός του Φορτσάκη κλιμακώνει την ένταση - iefimerida.gr

Τατσόπουλος για ΜΑΤ στη Νομική: Ο αυταρχισμός του Φορτσάκη κλιμακώνει την ένταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την περιφρούρηση της Νομικής από άνδρες των ΜΑΤ έπειτα από έκκληση του ίδιου του πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Φορτσάκη, μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για κλιμάκωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπω τη συνταγή της τέλειας καταιγίδας. Με το στιλ Φορτσάκη έχω πρόβλημα, διότι τα πράγματα που είναι αυτονόητα, όπως ότι προστατεύουμε τα πανεπιστήμια, το κάνουμε με ιδιωτική ασφάλεια. Ο Πελεγρίνης είχε φέρει την ιδιωτική ασφάλεια. Άλλο που δεν χρησιμοποιήθηκε. Ωστόσο, όσο άλλα λέμε και άλλα κάνουμε, φυσικό είναι ο αυταρχισμός -εντός ή εκτός εισαγωγικών- του Φορτσάκη να χρησιμοποιηθεί για μία κλιμάκωση. Το βλέπω ως κλιμάκωση και γι’ αυτό μιλάω για τέλεια καταιγίδα. Θα έχουμε ένα τριήμερο όπου οι σκιαμαχίες κάλλιστα μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικές μάχες».

Και πρόσθεσε: «Ένα πρόβλημα που είναι η ασφάλεια των πανεπιστημίων, αυτή τη στιγμή μετατίθεται και κάνουμε συζήτηση για τον αυταρχισμό του Φορτσάκη. Εκεί φτάσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ