Στον Jay-Z αρέσει μόνο μια σαμπάνια -Αγόρασε την εταιρεία - iefimerida.gr

Στον Jay-Z αρέσει μόνο μια σαμπάνια -Αγόρασε την εταιρεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ράπερ Jay-Z, του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 520 εκατομμύρια δολάρια, αγόρασε την εταιρεία Armand de Brignac, η οποία παράγει την πιο διάσημη σαμπάνια, στη Νότια Γαλλία.

Η γαλλική σαμπάνια ανήκε, βέβαια, σε κάποιον άλλο Αμερικανό, τον όμιλο Sovereign Brands, ο οποίος την παραχώρησε στον διάσημο ράπερ, χωρίς το ποσό εξαγοράς να γίνει γνωστό.
H εν λόγω σαμπάνια είναι εξαιρετικά αναγνωρίσιμη, αφού είναι «χτυπημένη» από έναν άσο μπαστούνι μεταλλικό, και ανήκε στον γαλλικό οίκο Cattier από το 1763. Η μάρκα άρχισε να γίνεται μόδα ανάμεσα στους βαθύπλουτους ράπερ της Αμερικής μετά το 2006 και τότε την ανακάλυψε και ο σύζυγος της Μπιγιονσέ. Την έβαλε, μάλιστα, ακόμη και στο βίντεο κλιπ του «Show me what you got».
«Μας δήλωσε την επιθυμία του να αγοράσει τη μάρκα και η προσφορά του ήταν τέτοια που απλά δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε», δήλωσε, από την πλευρά της, η εταιρεία που του μεταβίβασε την πολύτιμη σαμπάνια.
Ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ είχαν κάνει ένα τραπέζι συγκέντρωσης χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα και είχαν ανοίξει 350 μπουκάλια σαμπάνια Armand de Brignac, κόστους 300 δολαρίων το καθένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ