Οχι σε εκλογές... τσάτρα-πάτρα, λέει το Ποτάμι και ζητά από τα κόμματα εξουσίας 4 θεμελιώδεις αλλαγές - iefimerida.gr

Οχι σε εκλογές... τσάτρα-πάτρα, λέει το Ποτάμι και ζητά από τα κόμματα εξουσίας 4 θεμελιώδεις αλλαγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από "τσάτρα-πάτρα" εκλογές», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, ζητώντας νέο Σύνταγμα και μια πατριωτική πρόταση για το χρέος.
«Η χώρα θέλει ένα νέο Σύνταγμα, χωρίς ασυλία για υπουργούς και βουλευτές.
Οι πολίτες θέλουν ένα Κοινοβούλιο ικανών και άξιων» τονίζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη επισημαίνοντας πως πρέπει να σπάσουν τώρα οι μεγάλες περιφέρειες που ευνοούν τους πλούσιους, τα συμφέροντα και τους «μηχανισμούς».
Σύμφωνα με το Ποτάμι, «η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μία και μόνο πατριωτική πρόταση για το χρέος» και λέει «όχι» σε επιπόλαιες τοποθετήσεις για τις προεκλογικές ανάγκες των κομμάτων.
Επιπλέον, επισημαίνει την ανάγκη να εκλεγεί ένας ισχυρός Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σημειώνει ότι «οι γεωστρατηγικές εξελίξεις δεν επιτρέπουν η χώρα να μείνει έστω και μία ώρα χωρίς κυβέρνηση και ταυτόχρονα χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Το Ποτάμι καλεί «το παλιό πολιτικό σύστημα να συναισθανθεί τις ευθύνες του» και καταλήγει: «Η συμπεριφορά των κομμάτων εξουσίας τους μήνες που απομένουν ως τις εκλογές θα δείξουν στην κοινωνία ποιοι νοιάζονται για το κοινό καλό και ποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ