Τι συμβαίνει όταν τα μέλη ορχήστρας τρώνε τις πιο καυτερές πιπεριές του κόσμου -Ενα απίθανο πείραμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει όταν τα μέλη ορχήστρας τρώνε τις πιο καυτερές πιπεριές του κόσμου -Ενα απίθανο πείραμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι σχέση έχουν οι Red Hot Chili Peppers και η Εθνική συμφωνική ορχήστρα δωματίου της Δανίας; Προφανώς καμία. Αλλά κάποιος είχε μία περίεργη έμπνευση. Ηθελε να δει πώς θα αντιδρούσαν τα μέλη της ορχήστρας αν έτρωγαν αυτό που αποτελεί το όνομα του γνωστού συγκροτήματος: καυτές, κόκκινες πιπεριές τσίλι.

Την ιδέα του κωμικού Κλάους Πίλγκααρντ δέχθηκαν τα εφαρμόσουν τα μέλη της ορχήστρας, προφανώς επειδή δεν ήξεραν τι τους περιμένει. Ενας προς ένας, κατανάλωσαν μία από τις πιο καυτερές πιπεριές του κόσμου και αμέσως μετά άρχισαν να παίζουν.

Οσο περνούσε η ώρα, ήταν εμφανής η οδύνη που βίωναν τα μέλη της ορχήστρας. Αρχισαν να ιδρώνουν, να κοκκινίζουν, να ασθμαίνουν, να σφίγγονται, αλλά παρόλα αυτά δεν σταμάτησαν να παίζουν. Αμέσως μετά την τελευταία νότα όμως ακούστηκε από το στόμα όλων ένας βαθύς στεναγμός ανακούφισης και οι περισσότεροι άρχισαν να βήχουν.

Ο συγκεκριμένος κωμικός λατρεύει τις καυτερές πιπεριές και με κάποιο τρόπο πείθει τον κόσμο να τις δοκιμάσει και μετά δημοσιεύει τα βίντεο με τις... παρενέργειες στο YouTube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ