Ντυμένα στα γαλανόλευκα τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας -Κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντυμένα στα γαλανόλευκα τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας -Κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια προφανώς να σπάει το «αστυνομοκρατούμενο» ύφος της πόλης της Αθήνας εξαιτίας των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης στην πλατεία Συντάγματος γέμισαν γαλανόλευκο χρώμα.

Τα μπαλκόνια ενός ολόκληρου ορόφου στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία», King George και Athens Plaza στολίστηκαν με ελληνικές σημαίες, δίνοντας ένα διαφορετικό, εορταστικό χρώμα στην πρόσοψή τους. Στη «Μεγάλη Βρεταννία», μάλιστα, οι σημαίες τοποθετήθηκαν τόσο από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος όσο και από την πλευρά της Πανεπιστημίου.

Ντυμένα στα γαλανόλευκα τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας -Κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό

Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι κανονικά αργία για τους περισσότερους, ωστόσο οι κάτοικοι της Αθήνας, και ειδικά όσοι μένουν κοντά στο Λυκαβηττό, μάλλον θα ξύπνησαν νωρίτερα απ' ό,τι είχαν υπολογίσει, αφού στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί ακούστηκαν κανονιοβολισμοί από τον λόφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ