Κατάσκοπος Νέλλη: H Αλίκη Βουγιουκλάκη γυμνόστηθη στην τελευταία της ταινία [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατάσκοπος Νέλλη: H Αλίκη Βουγιουκλάκη γυμνόστηθη στην τελευταία της ταινία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κατασκοπευτικό ρομάντζο στη σκιά της ναζιστικής Γερμανίας είναι η ελληνική ταινία «Κατάσκοπος Νέλλη». Πρωταγωνίστρια ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία αυτή η ταινία ήταν ιδιαίτερη: όχι μόνο ήταν η τελευταία της, αλλά είχε και μια σκηνή που εμφανίστηκε εντελώς γυμνόστηθη.

Μέσα από έναν καθρέπτη αλλά και κανονικά, μπροστά στον φακό, σηκώνεται αργά από το κρεβάτι της πριν βάλει ένα κόκκινο μπουρνούζι, αφήνοντας για λίγα λεπτά την κάμερα να καταγράψει το στήθος της. Στην ταινία η Νέλλη ήταν μια γενναία Ελληνίδα που σπούδαζε κλασικό τραγούδι στο Βερολίνο του 1936. Αναγκάζεται να παρατήσει τις σπουδές της και με τη βοήθεια του Βίλυ Φόστερ, ενός γνωστού χορευτή-τραγουδιστή, ο οποίος της εκμυστηρεύεται ότι είναι Εβραίος και ζει με πλαστά χαρτιά στο Βερολίνο, κάνει το ντεμπούτο της σαν τραγουδίστρια σε ένα μιούζικ χολ του Βερολίνου. Η επιτυχία της είναι πρωτοφανής, και η Νέλλη γίνεται γρήγορα διάσημη σε όλη τη Γερμανία.

Όταν ξεσπά ο πόλεμος, η Νέλλη και ο Βίλυ βρίσκονται στην Ελλάδα και μπαίνουν στην Αντίσταση. Στο κέντρο που τραγουδά η Νέλλη συχνάζουν Γερμανοί αξιωματικοί, και έτσι μπορεί να παίρνει πληροφορίες τις οποίες μεταφέρει στην Αντίσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ