Στο Πεντάγωνο ο Τσίπρας: Θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην Κύπρο και την ένταση με την Τουρκία για την ΑΟΖ - iefimerida.gr

Στο Πεντάγωνο ο Τσίπρας: Θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην Κύπρο και την ένταση με την Τουρκία για την ΑΟΖ

Στο Πεντάγωνο ο Τσίπρας: Θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην Κύπρο και την έντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Κύπρο μετά την έξοδο στην Κυπριακή ΑΟΖ του Τουρκικού ερευνητικού σκάφους BARBAROS θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αύριο το πρωί θα περάσει την πύλη του Πενταγώνου για να έχει πλήρη ενημέρωση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο ενώ έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά την συνεδρίαση της ΚΕ όπου στην ομιλία του είχε εκτενείς αναφορές στα εθνικά θέματα, τονίζοντας την πατριωτική ατζέντα. Είναι σαφής η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «περπατήσει» σε μονοπάτια που δεν είναι οικεία σε αυτήν (όπως της Αμυνας και της Εξωτερικής πολιτικής), και να πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει αποτελεσματικά με αξιοπιστία στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων.

Η προσπάθεια Τσίπρα εκ των πραγμάτων ενισχύεται και από το Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό φαίνεται μάλλον να επιλέγει την οδό της συνεννόησης με την αξιωματική αντιπολίτευση στα κρίσιμα θέματα που χειρίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ