Η Βαλερί Τριερβελέρ στην αγκαλιά μιας drag queen [εικόνα]

Την προηγούμενη εβδομάδα, η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας έγινε εκ νέου το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα παραπολιτικά πηγαδάκια. Αυτή τη φορά, όμως, όχι για κάτι που είχε σχέση με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αλλά για μια διαμάχη που φέρεται να είχε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «France Dimanche», με την πρώην σύζυγο του νέου υπουργού Οικονομικών Μισέλ Σαπάν.

Για την Ιστορία, η Βαλερί Τριερβελέρ -πρώην του Φρανσουά Ολάντ- και η Βαλερί ντε Σονβιλ -πρώην του Μισέλ Σαπάν- σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης είναι στενές φίλες εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως η φιλία τους περνά... κρίση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν κατά το πάρτι στο διάσημο club του Παρισιού «Banana Café», όταν ο Ζαν Λικ Ρομερό, αντιδήμαρχος του Παρισιού, γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του με τον Christophe Michel. Εκεί, οι δύο πρώην καλές φίλες φέρονται όχι απλώς να μάλωσαν, αλλά η Τριερβελέρ περιγράφεται από την εφημερίδα ως «στρίγγλα» που πρόδωσε την πρώην φίλη της. Στον καβγά φέρεται να εμπλέκεται και η πρώην γραμματέας Τύπου της Τριερβελέρ, η Ναταλί Μερσιέ, με την οποία επίσης ήρθε σε ρήξη η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας.

Η Τριερβελέρ, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει ότι συνέβη το οτιδήποτε, και δη σε δημόσιο χώρο, ανάρτησε την Πέμπτη μια φωτογραφία της στο Twitter από το πάρτι, στην αγκαλιά μιας drag queen, σχολιάζοντας: «Είναι αναμφισβήτητα εκπληκτικές όλες αυτές οι συκοφαντικές φήμες»!

Οπως αναμενόταν, η φωτογραφία σαρώνει τα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ