Βασιλικά γεννητούρια εις διπλούν -Δίδυμα περιμένουν η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Αλβέρτος του Μονακό - iefimerida.gr

Βασιλικά γεννητούρια εις διπλούν -Δίδυμα περιμένουν η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Αλβέρτος του Μονακό

Βασιλικά γεννητούρια εις διπλούν -Δίδυμα περιμένουν η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο ο κόσμος προσπαθεί να μαντέψει αν η Κέιτ Μίντλετον κυοφορεί δίδυμα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στο Μονακό η διπλή «άφιξη» είναι δεδομένη. Η πριγκίπισσα Σαρλίν, σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, περιμένει δίδυμα.

Την αποκάλυψη έκανε το Us Weekly, που αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη στα τέλη του χρόνου, όταν η 36χρονη Σαρλίν θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η πρώην κολυμβήτρια από τη Νότια Αφρική παντρεύτηκε τον εργένη του πριγκιπάτου τον Ιούλιο του 2011. Στις αρχές του καλοκαιριού, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει απόγονο, αλλά η... έκπληξη ήρθε στη συνέχεια, όταν έμαθαν ότι η Σαρλίν κυοφορεί δίδυμα.

Ο 56χρονος Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά εκτός γάμου, την Γιασμίν Γκρέις Γκριμάλντι την οποία γέννησε το 1992 η Αμερικανίδα Ταμάρα Ροτόλο και τον Αλεξάντρ Κόστ, τον οποίο γέννησε το 2003 η Νικόλ Κοστ, από το Τόγκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ