Καπουτζίδης, Βαγγέλης Γερμανός, Σεφερλής: Το Μega επιστρέφει σήμερα με στόχο την πρωτιά στο prime time - iefimerida.gr

Καπουτζίδης, Βαγγέλης Γερμανός, Σεφερλής: Το Μega επιστρέφει σήμερα με στόχο την πρωτιά στο prime time

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις «νέες» ειδήσεις του Mega να έχουν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με νέο σκηνικό, νέο τρόπο παρουσιάσης, νέα παρουσιάστρια και μόνη γνωστή σταθερά από το παρελθόν τον Γιάννη Πρετεντέρη, το Mega εκκινεί από σήμερα και στον τομέα του ψυχαγωγικού προγράμματος συνεχίζοντας τις επιτυχημένες σειρές και φέροντας νέα, δυνατά ονόματα. Είναι προφανές: στόχος είναι να κερδίσει την πρωτιά με διαφορά. Θα τα καταφέρει;

Το μεγάλο στοίχημα που ετέθη φαίνεται και από το σύνθημα του σταθμού που από Mega mou έγινε Μega Mega! Το κοινό θα επιλέξει και θα κρίνει. Και η αλήθεια είναι πως έχει να κρίνει ένα ευρύ πρόγραμμα με πολλές νέες παραγωγές και επιστροφή δεκάδων ονομάτων στη μικρή οθόνη μετά από μια διετία απουσίας λόγω κρίσης. Η Μοντέρνα Οικογένεια και το Παρτάλι συνεχίζονται (εκτινάχθηκαν πέρυσι και οι προσδοκίες είναι τώρα ακόμα πιο μεγάλες). Μαζί επιστρέφει Celebrity Game Night με την καστανή πλέον Σμαράγδα Καρύδη, η καθημερινή σειρά Κλεμμένα Ονειρα (μπαίνει στην τέταρτη σεζόν της), αλλά και η καθημερινή σειρά «Ονειρο ήταν» (προφανής η εμμονή στα όνειρα)Το μεγάλο αστέρι όμως του Mega φέτος – τουλάχιστον αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αναμονή και προσδοκίες- είναι τον νέο σίριαλ που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης που επιστρέφει για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά το Παραπέντε. Δίπλα του θα βρίσκεται και πάλι η Σμαράγδα Καρύδη. Σύμφωνα με τη σύνοψη του σεναρίου είναι η περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αλλάξουν πλήρως πορεία στη ζωή τους. Να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κυνηγώντας το όνειρο... Ένα όνειρο που κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις θα τις φέρει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Μία άνεργη μητέρα, η Νίκη, που υπήρξε κάποτε πρωταθλήτρια, και αργότερα επιτυχημένη επιχειρηματίας, βρίσκεται σε ένα σημείο της ζωής της, όπου πρέπει αποφασίσει αν για τα επόμενα χρόνια θα επιβιώσει απλώς ή αν θα ρισκάρει όλα όσα της έχουν απομείνει για να ζήσει ένα τρελό όνειρο. Και βέβαια επιλέγει το δεύτερο. Αρωγό σ' αυτή την προσπάθεια έχει την αδερφή της, Φρόσω, την πιο ατάλαντη κομμώτρια της χώρας, που ζει εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Φοίβη, μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έχει όμως βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα, καθώς επίσης και με την Κύπρια Στάλλω, που ζητά απεγνωσμένα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της. Οι τέσσερίς τους θα ξεκινήσουν μία πορεία από το μηδέν μέχρι την επιτυχία, την ευτυχία, την καταξίωση, την ανάκτηση της χαμένης τους αξιοπρέπειας.

Στις αφίξεις και οι Ηρωίδες, μια σειρά με νεανική και σύγχρονη ματιά, με αιχμηρή και οξυδερκή γραφή, μια σειρά τολμηρή και σέξι που θα μας δώσει μια καινούργια προσέγγιση στην απεικόνιση της νέας γυναίκας του σήμερα. Μια νέα κωμική σειρά είναι το «Μάνα Εξ ουρανού» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και ηρωίδα την Κατερίνα, μια συνηθισμένη εργαζόμενη γυναίκα σύζυγο του γοητευτικά ανεύθυνου Γρηγόρη και μητέρα της απαιτητικής 17χρονης Αλεξίας και του χαμένου στο διάστημα 16χρονου Παρασκευά. Ομως και μια νέα δραματική σειρά, η Δικαίωση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη προστίθεται στην επέλαση του Mega.

Με δύο εκπομπές ο Ακης Πετρετζίκης, θα κάνει ένα εβδομαδιαίο ταξίδι σε γεύσεις και τόπους της Ελλάδας (Η Λίστα του Ακη) ενώ καθημερινά θα παρουσιάζει συνταγές στο Κάντο όπως ο Ακης!

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, ο , η , η και ο αναλαμβάνουν να διδάξουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό ταξίδι Κάθε δάσκαλος αναλαμβάνει να διδάξει .Τα τάλεντ σόου δεν λείπουν από το Mega αυτή τη σεζόν. Το περίφημο Music School αρχίζει με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Βαγγέλης ΓερμανόςΕυρυδίκηDemyΓιώργος Θεοφάνους4 παιδιά

Και βέβαια, ο Μάρκος Σεφερλής ανέλαβε την πρωινή ζώνη του σταθμού, μια επιλογή έκπληξη που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων πριν καν αρχίσει η εκπομπή.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Mega Xάρης Γούλιος δίνει το στίγμα της σεζόν που αρχίζει και επισήμως σήμερα λέγοντας: Φέτος αλλάζουμε την εταιρικη μας εικονα (τα «σήματα» του σταθμού) αλλα και την εταιρικη μας υπογραφή. Εδώ κάνουμε ένα παιγνίδι με το όνομα μας . Και υπογράφουμε «Mega-mega”! Πώς λέμε ότι αυτό είναι «σπίτι σπίτι»; Eπιστρέφουμε σε αυτά που είναι ο πυρήνας του Mega.: o μαγικός κόσμος, η χαρούμενη διαθεση, η επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Αυτό θέλουμε να εκφράζει η νεα εταιρικη μας εικόνα και το νέο Mega πρόγραμμα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ