Αρχιμανδρίτης στη Στερεά Ελλάδα «έσπασε» στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό: Τον σταμάτησε για έλεγχο γιατί έτρεχε - iefimerida.gr

Αρχιμανδρίτης στη Στερεά Ελλάδα «έσπασε» στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό: Τον σταμάτησε για έλεγχο γιατί έτρεχε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όταν ένας αρχιμανδρίτης μητρόπολης της περιοχής απάντησε στον έλεγχο με... μπουνιές και κλοτσιές τραυματίζοντας γυναίκα αστυνομικό.Σύμφωνα με το romfea.gr, ο αρχιμανδρίτης Ι.Σ. σταμάτησε σε έλεγχο από κλιμάκιο της τροχαίας γιατί οδηγούσε με ταχύτητα πάνω από το επιτρεπτό όριο. Οταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του, εκείνος άρχιζε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλότσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός τράπηκε σε φυγή τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ