Η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ερευνά την επίθεση με σιδηρογροθιές που δέχθηκε μετανάστης στην Παλιά Κοκκινιά - iefimerida.gr

Η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ερευνά την επίθεση με σιδηρογροθιές που δέχθηκε μετανάστης στην Παλιά Κοκκινιά

Η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ερευνά την επίθεση με σιδηρογροθιές πο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για την άγρια επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ένας άνδρας από το Πακιστάν στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με το iefimerida.gr και έκαναν την καταγγελία, τέσσερις νεαροί που φορούσαν μαύρες μπλούζες και είχαν ξυρισμένα τα κεφάλια τους επιτέθηκαν στον 50χρονο άνδρα στην συμβολή των οδών Κορυτσάς και Αρτης. Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αρχικά δύο και αμέσως μετά άλλοι δύο νεαροί γεροδεμένοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνδρες, περικύκλωσαν και άρχισαν να χτυπούν με μανία έναν άνδρα από το Πακιστάν με κλωτσιές, μπουνιές και σιδηρογροθιές.

Ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Μωχάμεντ και μένει στην Ελλάδα περισσότερα από δέκα χρόνια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο, από το οποίο σήμερα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ