Ξυλοκόπησαν άγρια Πακιστανό στην Παλιά Κοκκινιά με σιδηρογροθιές - Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ρατσιστική επίθεση - iefimerida.gr

Ξυλοκόπησαν άγρια Πακιστανό στην Παλιά Κοκκινιά με σιδηρογροθιές - Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ρατσιστική επίθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις νεαροί άνδρες με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια, χτύπησαν ανελέητα γύρω στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής και εξαφανίστηκαν μόλις έφτασαν άνδρες της ομάδας Δίας, ειδοποιημένοι από περιοίκους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με το iefimerida και έκαναν την καταγγελία,. το περιστατικό βίας, σημειώθηκε στην Κοκκινιά στην συμβολή των οδών Κορυτσάς και Άρτης. Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι άκουσαν τους επιτιθέμενους να φωνάζουν στον νεαρό «να φύγετε από την χώρα».

Αρχικά δύο και αμέσως μετά άλλοι δύο νεαροί γεροδεμένοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνδρες, περικύκλωσαν και άρχισαν να χτυπούν με μανία έναν άνδρα από το Πακιστάν με κλωτσιές, μπουνιές και σιδηρογροθιές.

Από τις φωνές του άτυχου νεαρού, ξεσηκώθηκαν οι περαστικοί και οι περίοικοι, οι οποίοι φώναζαν στους επιτιθέμενους να τον αφήσουν και να μην τον χτυπούν άλλο – χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Κάποιοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και μετά από λίγα λεπτά κατέφθασαν άνδρες της ομάδας Δίας που κυνήγησαν στα γύρω στενά τους δράστες αλλά πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία ο οποίος δήλωσε ότι ονομάζεται Μωχάμεντ και τον μετέφερε στο Αττικό νοσοκομείο στο Χαϊδάρι. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι γνωρίζει τους δύο εκ των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ