«Όλα τα'χαμε, οι κόντρες για τα δαχτυλίδια μας μάραιναν» - iefimerida.gr

«Όλα τα'χαμε, οι κόντρες για τα δαχτυλίδια μας μάραιναν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εικόνα που αδικεί την κυβέρνηση και αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα πραγματικά ζητήματα, έκανε λόγο ο Κώστας Σκανδαλίδης, και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να επιβάλλει ενότητα αλληλεγγύης».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός, στον ΒΗΜΑ 99,5, στον απόηχο της προχτεσινής δημόσιας σύγκρουσης μεταξύ του Δημήτρη Ρέππα και του Γιάννη Ραγκούση, για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, αλλά και τη νέας αντιπαράθεσης που σημειώθηκε χτες κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου μεταξύ της πρώην υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του νυν υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ.

«Νομίζω ότι αυτή η εικόνα αδικεί την κυβέρνηση και αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Τα προβλήματα που είναι ανοιχτά πρέπει να λύνονται και είναι φυσικό να δημιουργούνται νεύρα γιατί κάθε υπουργός βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν απόψεις, όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν, αλλά σε κλίμα σύνθεσης και ενότητας. Ο πρωθυπουργός -που έχει άλλη νοοτροπία- πρέπει να επιβάλλει ενότητα αλληλεγγύης», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Στην ερώτηση αν οι εντάσεις προκαλούνται από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κάτι που δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στο μυαλό των στελεχών για τη διαδοχή Παπανδρέου, ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε: «Την επόμενη ημέρα ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί ή θα σωθούμε όλοι μαζί. Κι όλα τα είχαμε... η διαδοχή και τα δαχτυλίδια μας μάραναν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ