Ακατάλληλα σχολικά λεωφορεία στους δρόμους -Η τροχαία βεβαίωσε 253 παραβάσεις - iefimerida.gr

Ακατάλληλα σχολικά λεωφορεία στους δρόμους -Η τροχαία βεβαίωσε 253 παραβάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το δείγμα να είναι μειοψηφικό, σε σχέση με τα λεωφορεία που ελέγχθηκαν, ωστόσο το γεγονός ότι η Τροχαία εντόπισε 253 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία, μόνο ανησυχητικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας ξεκίνησαν την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκίνησε και η νέα σχολική χρονιά, και εντείνονται μέρα με τη μέρα. Οι, δε, έλεγχοι φαίνεται πως έχουν αποφέρει καρπούς.

Σύμφωνα με το Έθνος, την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής περιόδου (11/9) πραγματοποιήθηκαν 1.377 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 128 παραβάσεις. Το διάστημα 11-19 Σεπτεμβρίου, ελέγχθηκαν συνολικά 5.920 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν 253 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, από εξειδικευμένα συνεργεία των Υπηρεσιών Τροχαίας, που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, κατά το διάστημα 11 έως 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 5.920 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν συνολικά 253 παραβάσεις, ως εξής:

Ειδικότερα, κατά την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής περιόδου (11/9), πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 1.377 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν συνολικά 128 παραβάσεις, ως εξής:

Σημειώνεται ότι, για την ασφαλή μετακίνηση και προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα, εφαρμόζεται ενισχυμένο πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης, το οποίο περιλαμβάνει σειρά μέτρων, μεταξύ των οποίων :

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ