Μάνα τριών παιδιών αναρτά φωτογραφίες με το αποστεωμένο της κορμί μετά την εγκυμοσύνη και προκαλεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Μάνα τριών παιδιών αναρτά φωτογραφίες με το αποστεωμένο της κορμί μετά την εγκυμοσύνη και προκαλεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατακραυγή των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει μια μητέρα τριών μικρών παιδιών που έχει γεμίσει τα προφίλ της με φωτογραφίες της από την εγκυμοσύνη της σε σύγκριση με τη σημερινή της εικόνα, οι οποίες συνοδεύονται από λεζάντες του τύπου «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις γυναίκες, όλες μπορούν» κτλ.

Η Σάλι Μπράουερ, από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας και γυμνάστρια, η οποία κατάφερε να χάσει τα 17 κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης και να χτίσει σώμα... μπόντι μπίλντερ έχει προκαλέσει σάλο στα social media με την ανάρτηση φωτογραφιών της που παρουσιάζουν τη μεταμόρφωσή της.

Η Μπράουερ ισχυρίζεται ότι κατάφερε να ξαναβρεί τη φόρμα της κάνοντας μια μόνο ώρα άσκησης την ημέρα και ισχυρίζεται ότι αυτό που ήθελε να πετύχει με την ανάρτηση των εν λόγω φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν τίποτα άλλο παρά να αποδείξει ότι όσο πολυάσχολη κι αν είναι μια γυναίκα πάντα μπορεί να χωρέσει στο πρόγραμμά της μια ώρα γυμναστικής.

Πάντως, οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει έχουν προκαλέσει επικριτικά σχόλια άλλων χρηστών οι οποίοι την χαρακτηρίζουν «ακραία, κοκαλιάρα και αντρογυναίκα». Τι απαντά η ίδια; «Νομίζω ότι είναι αστείο να αναστατώνονται από τις φωτογραφίες μου. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα ότι δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος γυμναστική μπόντι μπίλντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ