Με νίκη ξεκίνησε η Εθνική Μπάσκετ ενάντια στην Βοσνία με σκορ 76-67 - iefimerida.gr

Με νίκη ξεκίνησε η Εθνική Μπάσκετ ενάντια στην Βοσνία με σκορ 76-67

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκη συνδύασε η εθνική ανδρών την πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Το σύνολο του Ηλία Ζούρου επικράτησε, 76-67, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στην πόλη Αλίτους, έστω κι αν βρέθηκε στο -6 στις αρχές της 3ης περιόδου. Αύριο στις 18:00, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 31-34, 55-49, 76-67

Δηλώσεις Ζούρου

«Σεβόμαστε πολύ την ομάδα της Βοσνίας. Έπαιξαν πολύ δυνατά. Έχουν καλούς παίκτες και καλή φιλοσοφία. Σε αυτόν τον όμιλο πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Δεν παίξαμε καλή άμυνα και ήμασταν ασταθείς στην επίθεση και χωρίς συγκέντρωση. Ίσως να έφταιξε και το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος όλα ήταν καλύτερα. Αυτό που μετρά είναι να νικάς και αυτό το καταφέραμε. Πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Φινλανδία, μία ομάδα που σουτάρει πολύ καλά και είναι επικίνδυνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ