Η δίαιτα με 300 θερμίδες της Γκουίνεθ Πάλτροου -Ενα Οσκαρ αποτοξίνωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δίαιτα με 300 θερμίδες της Γκουίνεθ Πάλτροου -Ενα Οσκαρ αποτοξίνωσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Oσκαρ της πιο σκληρής δίαιτας θα πήγαινε σίγουρα στην Γουίνεθ Πάλτροου. Η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί μια νέα μέθοδο αποτοξίνωσης για την οποία καυχάται ιδιαίτερα.

Πριν από 15 χρόνια η Γουίνεθ Πάλτροου έγινε χορτοφάγος, επηρεασμένη από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος της περιέγραψε όλες τις σοκαριστικές λεπτομέρειες από την βιομηχανική παραγωγή βοοειδών και κρεάτων. Αλλά το 1998, όταν ανακοινώθηκε ότι ο πατέρας της έπασχε από καρκίνο, η Πάλτροου άρχισε πραγματικά να ενδιαφέρεται για την διατροφή και για την επίδραση που έχει στην υγεία.


Αυτό την οδήγησε να καταδικάσει οριστικά την γλουτένη και να μην ξαναφάει ποτέ πια κρέας. Τέλος τα μακαρόνια, το ρύζι, το ψωμί και τα γλυκά για όλη την οικογένεια, και για τα παιδιά της.


Για ένα διάστημα έγινε οπαδός της ορθορεξίας,της εμμονής να τρώει κανείς υγειινά, με φυσικά προιόντα, χωρίς κανέναν προιόν εμπορίου. Ενδιαφέρθηκε επίσης για την μακροβιοτική δίαιτα, η οποία προτείνει τέλεια διατροφική ισορροπία, χωρίς στερήσεις ούτε ακρότητες, ανάλογα με την ηλικία και την άσκηση του καθενός.
Η Πάλτροου συνοδεύει όλες τις διατροφικές της συνήθειες με συχνή γυμναστική, η οποία την διατηρεί σε πλήρη φόρμα.
Όταν ξέρει κανείς ότι απαιτούνται περίπου 1.800 θερμίδες ημερησίως για να έχει κανείς όλη την απαραίτητη ενέργεια και για να είναι υγιής, αναρωτιέται πώς μπορεί να ζήσει με 300 θερμίδες.
Ωστόσο η Πάλτροου ισχυρίζεται ότι πρόκειται μόνο για μια δίαιτα τριών ημερών το οποίο αποτοξινώνει το σώμα, πριν επιστρέψει στην κανονική της διατροφή. Η σταρ αποφάσισε να ακολουθήσει αυτή τη δίαιτα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από χριστουγιεννιάτικες γιορτές στις οποίες έφαγε και ήπιε πολύ.
Τι περιλαμβάνει: είναι αλήθεια ότι σε 300 θερμίδες δίαιτα δεν επιτρέπονται και πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ χλιαρό νερό με λεμόνι, πολύ πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, λίγα όσπρια, όπως φακές, ρεβύθια τα οποία τρώει κάποιος σε πολύ μικρές ποσότητες μέσα στην ημέρα.
Στην συγκεκριμένη δίαιτα δεν υπάρχει γλουτένη, ούτε γαλακτοκομικά, ούτε πατάτες, ούτε επεξεργασμένα τρόφιμα, ούτε καφές, ούτε αλκοόλ, ούτε ζάχαρη φυσικά.
Το κυριότερο σε αυτή τη δίαιτα της Πάλτροου είναι ότι όλα σταματούν στις 6.30 το απόγευμα. Κλείνουμε τα ντουλάπια και το ψυγείο ως την επομένη.

Προσοχή! Η δίαιτα αυτή δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από 3 ημέρες, εκτός και αν κάποιος συμβουλευθεί τον γιατρό του.

Η Πάλτροου έχει γράψει και βιβλίο για τη σωστή διατροφή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ