Σπαρακτικά τα μηνύματα από τη σύζυγο και την κόρη του Βρετανού ομήρου που απειλούν να αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπαρακτικά τα μηνύματα από τη σύζυγο και την κόρη του Βρετανού ομήρου που απειλούν να αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Χέινς σύμφωνα με τις απειλές που εξαπέλυσε στο βίντεο που αποκεφάλισε τον αμερικανό δημοσιογράφο Στίβεν Σότλοφ ο τζιχαντιστής του ISIS, θα είναι το επόμενο θύμα των φανατικών ισλαμιστών.

Η σύζυγος του 44χρονου στελέχους της Σκότλαντ Γιαρντ και οι δυο του κόρες, ηλικίας 17 και τεσσάρων ετών, βιώνουν μια σκληρή πραγματικότητα και εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα.

Η μεγαλύτερη κόρη του βρετανού ομήρου έχει αναρτήσει σειρά μηνυμάτων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, με τα οποία εκφράζει την απόγνωσή της. «Μου λείπει ο μπαμπάς μου. Θα έκανα τα πάντα να γυρίσει σπίτι», ενώ σε άλλο post τον χαρακτηρίζει «ήρωα» και λέει πως τα καλύτερα νέα που θα μπορούσε να ακούσει είναι πως «ο μπαμπάς μου γυρίζει σπίτι».

Εναν χρόνο αφότου ο πατέρας της έχει απαχθεί από τους τζιχαντιστές και ανήμερα την Ημέρα του Πατέρα, η 17χρονη είχε αναρτήσει κάρτα με φωτογραφίες τους με το εξής μήνυμα: «Γεια σου μπαμπά. Μόνο και μόνο το ότι δεν είσαι εδώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις (αυτή τη μέρα)».

Η δεύτερη σύζυγος του Χέινς με την οποία έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη που τώρα είναι τεσσάρων ετών, όταν έμαθε ότι είναι ο επόμενος υποψήφιος για εκτέλεση, πόσταρε στο Facebook μία φωτογραφία του 44χρονουμε το το παιδί τους, όταν αυτό ήταν μωρό με το σχόλιο: «Αυτός είναι ο κόσμος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ