Eπτά τροφές που υπόσχονται καλύτερο, απολαυστικότερο σεξ - iefimerida.gr

Eπτά τροφές που υπόσχονται καλύτερο, απολαυστικότερο σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό, ο μύθος θέλει τα στρείδια, μύδια και λοιπά οστρακοειδή να απογειώνουν τη λίμπιντο. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι τροφές οι σταρ των αφροδισιακών: Οι Αμερικανοί εντόπισαν επτά υγιεινές, προσιτές τροφές που μπορούν να απογειώσουν την ερωτική διάθεση και τις επιδόσεις στο σεξ.

Σύμφωνα με το health.com ένα σπιτικό δείπνο που θα έχε μερικά από τα παρακάτω τρόφιμα μπορεί να κάνει τη διαφορά...

Αβοκάντο:
Οι Αζτέκοι αναφέρονταν σε αυτά ως ... όρχεις εξαιτίας του σχηματός τους. Οι επιστήμονες λένε πως είναι αφροδισιακή τροφή επειδή είναι πλούσια σε μη κορεσμένα λιπαρά, κάνουν καλό στην καρδιά και στις αρτηρίες. Ετσι η καρδιά δεν κουράζεται και το αίμα τροφοδοτεί σταθερά τα σωστά σημεία στο σώμα! Σημειώνεται ότι οι άντρες με καρδιακά προβλήματα έχουν αυξημένες πιθανότητες στυτικής δυσλειτουργίας.

Αμύγδαλα:
Διεγείρουν την ερωτική διάθεση και αυξάνουν τη γονιμότητα. Είναι εξαιρετικά θρεπτικά, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά για την σεξουαλική υγεία και την αναπαραγωγή αφού έχουν βιταμίνη Ε, σελήνιο, zinc κ.α.

Φράουλες:
Με σοκολάτα ή χωρίς. Το κόκκινο χρώμα καταρχήν είναι από μόνο του διεγερτικό, ενώ περιέχουν φολικό οξύ, βιταμίνη Β, στοιχεία που φαίνεται να αυξάνουν τα σπερματοζωάρια. Σε συνδυασμό με τη σοκολάτα που έχει πολλές μεθυλοξανθίνες που πυροδοτούν τη λίμπιντο.


Θαλασσινά:
Τα διασημότερα αφροδισιακά, γεμάτα από ζινκ. Καταναλώστε άφοβα.


Ρόκα:
Εδώ και αιώνες θεωρείται διεγερτική. Περιέχει αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία στα πράσινα φύλλα, συστατικά απαραίτητα για τη σεξουαλική υγεία καθώς μπλοκάρουν την απορρόφηση περιβαλλοντικών στοιχείων που επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο.


Σύκα:
Τονώνουν τη γονιμότητα, είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία της καρδιάς, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χορταίνουν γρήγορα – άρα δε κινδυνεύεται από αντιαισθητικό φουκωμα στο στομάχι.

Εσπεριδοειδή:
Oποιοδήποτε φρούτο αυτής της οικογενείας είναι πλούσιο σε φολικό οξύ και βιταμίνη C που είναι σημαντικότατα για την σεξουαλική υγεία των αντρών. Φανταστείτε τί θα συμβεί αν απολαύσετε μια σαλάτα με ρόκα, ροζ γκρέιπφρουτ, χυμό πορτοκαλιού, λεμόνι και λάιμ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ