Αιχμή Βενιζέλου στον Παπανδρέου: Κάποιοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν - iefimerida.gr

Αιχμή Βενιζέλου στον Παπανδρέου: Κάποιοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν

Αιχμή Βενιζέλου στον Παπανδρέου: Κάποιοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, άφησε σαφέστατες αιχμές προς τον Γιώργο Παπανδρέου σε αρκετά σημεία, ωστόσο, μια αποστροφή του για τις περασμένε εκλογές έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.Χωρίς να τον κατονομάσει απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την εμφάνισή του προεκλογικά μαζί με την Μαριλένα Κοππά σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ, ενώ, την ίδια περίοδο, φήμες ανέφεραν ότι από το περιβάλλον και από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού είχαν ξεκινήσει τηλεφωνήματα για να στηρίξουν πολίτες τη ΔΗΜΑΡ και όχι την ΕΛΙΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε με νόημα «Προχωράμε όλοι μαζί χωρίς όρους, χωρίς αποκλεισμούς, όσοι πραγματικά ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν. Θέτω μόνο έναν όρο. Να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ μέσα από το παραβάν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ