Τσάντα-πατίνι κάνει τη διαδρομή για τη δουλειά πιο διασκεδαστική από ποτέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσάντα-πατίνι κάνει τη διαδρομή για τη δουλειά πιο διασκεδαστική από ποτέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκέιτ δεν έχει ηλικία και μπορεί να έχετε πατήσει τα 30, να έχετε μία σεβαστή δουλειά και μία καθημερινή ρουτίνα, ωστόσο αυτό δεν σας εμποδίζει από το να κάνετε τη διαδρομή σας από και προς το γραφείο διασκεδαστική.

Το Movpack είναι εδώ για να ξυπνήσει τον έφηβο που η καθημερινότητα σας έβαλε για ύπνο. Πρόκειται για μία τσάντα γραφείου η οποία μετατρέπεται σε ηλεκτρικό skateboard και δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες για να τη χρησιμοποιήσετε, παρά μόνο να ξέρετε να κρατάτε την ισορροπία σας.

Η εκπληκτική αυτή πατέντα λειτουργεί με χειριστήριο και μπορεί να πιάσει ταχύτητα έως και 24 χιλιόμετρα την ώρα (αν και κάθε 15 χιλιόμετρα χρειάζεται φόρτιση) ενώ ήδη οι κατασκευαστές έχουν αμέτρητες παραγγελίες από μαθητές αλλά και εργαζόμενους ενήλικες που το ζητούν μανιωδώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ