Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Ανέβασαν σκληρό βίντεο με αποκεφαλισμό Κούρδου [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Ανέβασαν σκληρό βίντεο με αποκεφαλισμό Κούρδου [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέιμς Φόλεϊ, όποτε και αν τελικά εκτελέστηκε, δεν είναι το τελευταίο θύμα των φανατικών τζιχαντιστών. Την Πέμπτη ανέβασαν ένα σκληρό βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο αποκεφαλισμός ενός Κούρδου μαχητή από τρία μέλη του Ισλαμικού κράτους.

Εκτός του συγκεκριμένου Κούρδου, είναι εμφανές από το βίντεο, ότι κρατούνται και άλλοι -μάλιστα τους έχουν φορέσει τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί στολές του Γκουαντάναμο- στην επαρχία Νινευή.

Αυτό που ζητούν οι τζιχαντιστές από τον από τον πρόεδρο του Ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί είναι να μην συνεργαστεί με τις ΗΠΑ.

Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Ανέβασαν σκληρό βίντεο με αποκεφαλισμό Κούρδου [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0

"Μην αφήνετε την Αμερική να επεμβαίνει στην περιφέρειά μας. Οι ψυχές μας βρίσκονται στα χέρια σας (...) Οποιοδήποτε λάθος ή απερισκεψία από την πλευρά σας θα οδηγήσει στην απώλεια της ζωής μας", λέει ένας από τους κρατουμένους.

Στη συνέχεια βλέπει κανείς έναν άλλο όμηρο με πορτοκαλί στολή περικυκλωμένο από τρεις άνδρες που είναι ντυμένοι στα μαύρα μπροστά από ένα τζαμί της Μοσούλης, της επαρχιακής πρωτεύουσας της Νινευή, ενώ στο δεύτερο μισό της οθόνης περνούν εικόνες που δείχνουν συναντήσεις ανάμεσα σε Κούρδους και Αμερικανούς ηγέτες. Ένας από τους τζιχαντιστές αποκεφαλίζει στη συνέχεια τον Κούρδο μαχητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ