Ορκίζονται δημοτικοί σύμβουλοι οι Ουρανία Μιχαλολιάκου και Ηλίας Κασιδιάρης -Εκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Ορκίζονται δημοτικοί σύμβουλοι οι Ουρανία Μιχαλολιάκου και Ηλίας Κασιδιάρης -Εκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτα αυξημένα μέτρα ασφαλείας πρόκειται να λάβει η Ελληνική Αστυνομία για την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ώστε να μην επαναληφθούν σκηνές έντασης που έζησε το πρωί της Πέμπτης η Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που ορκίζονται είναι ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος και θα λάβει ειδική άδεια εξόδου για την τελετή και η κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου,Ουρανία.

Η ορκωμοσία θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στις 17.00 στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 στο Γκάζι.

Στην αίθουσα, σχεδιάζουν συγκεντρώσεις αντιφασιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν συγκεντρώσεις, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι σε εκρηκτικό κλίμα έγιναν οι τελετές ορκωμοσίας στον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ