Ενα πάντα ολίγον... έγκυος: Προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να τρώει καλύτερο φαγητό [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα πάντα ολίγον... έγκυος: Προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να τρώει καλύτερο φαγητό [εικόνες]

Ενα πάντα - απατεώνας προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να τρώει καλύτερο φαγητό [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα θηλυκό πάντα σε κέντρο αναπαραγωγής στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος για να λαμβάνει όλη τη φροντίδα από το προσωπικό, αλλά και για να τρώει... καλύτερα.

Μάλιστα, το κέντρο είχε προγραμματίσει να μεταδώσει ζωντανά την ημέρα του τοκετού, κάτι που φυσικά ακυρώθηκε καθώς οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι η εξάχρονη Ai Hin τους είχε κοροϊδέψει.

Το γιγαντιαίο πάντα είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια εγκυμοσύνης από τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανόμενης της μειωμένης όρεξης και κινητικότητας. Ομως, δύο μήνες μετά οι ειδικοί παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά της είχε αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο Wu Kongju, εμπειρογνώμονας στο κέντρο αναπαραγωγής Chengdu Giant Panda, όπου φιλοξενείται η Ai Hin, ανέφερε μιλώντας στο πρακτορείο Xinhua ότι δεν οφείλονται όλες οι «ψεύτικες» εγκυμοσύνες των ζώων σε ορμονικές διαταραχές.

«Μετά τα προγεννητικά σημάδια, οι μητέρες πρέπει να μετακινηθούν σε μονόκλινα δωμάτια με κλιματισμό και 24ωρη φροντίδα. Μπορούν επίσης να τρώνε περισσότερα ψωμάκια, φρούτα και μπαμπού και έτσι μερικές έξυπνες πάντα προσποιούνται ψεύτικες εγκυμοσύνες με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους!» εξήγησε ο Kongju.

Ενα πάντα ολίγον... έγκυος: Προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να τρώει καλύτερο φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ενα πάντα ολίγον... έγκυος: Προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να τρώει καλύτερο φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ