H Μπριζίτ Μπαρντό προκαλεί: Η Λε Πεν θα σώσει τη Γαλλία, είναι η Ζαν Ντ' Αρκ του 21ου αιώνα [εικόνα] - iefimerida.gr

H Μπριζίτ Μπαρντό προκαλεί: Η Λε Πεν θα σώσει τη Γαλλία, είναι η Ζαν Ντ' Αρκ του 21ου αιώνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλές δεκαετίες ήταν η απόλυτη φαντασίωση για κάθε άνδρα, καθώς θεωρούνταν και όχι άδικα το σύμβολο του σεξ: η Μπριζίτ Μπαρντό, όμως, φαίνεται πως έχει αφήσει πολύ πίσω -στα βάθη του παρελθόντος- όλα αυτά και πλέον ασχολείται ακόμα και με την πολιτική.

Μετά την φιλοζωική δράση της που συζητήθηκε κατά καιρούς πολύ έντονα, η γαλλίδα σούπερ σταρ, 80 χρονών πλέον, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Paris Match» και σχολίασε μεταξύ άλλων και τα γαλλικά πολιτικά πράγματα. Μόνο οι απόψεις της σοκάρουν, καθώς εμφανίζεται να είναι οπαδός της Μαρίν Λε Πεν και μάλιστα να την χαρακτηρίζει ως την «Ζαν Ντ' Αρκ του 21ου αιώνα».

H Μπριζίτ Μπαρντό προκαλεί: Η Λε Πεν θα σώσει τη Γαλλία, είναι η Ζαν Ντ' Αρκ του 21ου αιώνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το εξώφυλλο του Paris Match

Το φλερτ της Μπαρντό με την ακροδεξιά είναι εμφανές μετά από αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες υποστήριξε πως, « «Πιστεύω πως είναι η η Ζαν Ντ' Αρκ του 21ου αιώνα» είπε συγκεκριμένα η Μπριζίτ Μπαρντό και συμπλήρωσε: «Είμαι μια γνήσια Γαλλίδα και είμαι περήφανη γι' αυτό. Θρηνώ για το γεγονός ότι η όμορφη πατρίδα μου βρίσκεται σε τέτοια παρακμή σε όλα τα επίπεδα». Για τη Μαρίν Λε Πεν η Μπαρντό είπε ακόμη ότι ελπίζει να είναι ο «σωτήρας της Γαλλίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ