Βατραχάνθρωποι απενεργοποίησαν όλμο και βγήκαν στον αφρό τα ψάρια -Εσπευσαν να τα αλιεύσουν οι λουόμενοι - iefimerida.gr

Βατραχάνθρωποι απενεργοποίησαν όλμο και βγήκαν στον αφρό τα ψάρια -Εσπευσαν να τα αλιεύσουν οι λουόμενοι

Βατραχάνθρωποι απενεργοποίησαν όλμο και βγήκαν στον αφρό τα ψάρια -Εσπευσαν να τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ελεγχόμενη έκρηξη από βατραχανθρώπους της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού απενεργοποιήθηκε τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης το βλήμα όλμου που είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα στον θαλάσσιο χώρο των Αραχωβιτίκων.

Οσοι μένουν μόνιμα ή παραθερίζουν στην περιοχή στάθηκαν τυχεροί, καθώς από την έκρηξη βρήκαν στην επιφάνεια της θάλασσας πολλά ψαριά, τα οποία έσπευσαν να αλιεύσουν με φουσκωτά και βάρκες.

Ο όλμος, σύμφωνα με το thebest.gr, βρέθηκε πριν από δυο ημέρες κοντά στο πρώην ξενοδοχείο Αλεξάντερ σε βάθος τεσσάρων μέτρων και άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα που έστειλε δύτη στην περιοχή. Ο δύτης τράβηξε φωτογραφίες του όλμου και ενημέρωσε την υπηρεσία του, η οποία φρόντισε για την απενεργοποίησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ