Ζέστη και υγρασία το κοκτέιλ του καιρού -Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι - iefimerida.gr

Ζέστη και υγρασία το κοκτέιλ του καιρού -Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα, Δευτέρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με αίθριο καιρό και μόνο τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 34 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ