Η Sinead O Connor ψάχνει μαλλιαρό 44χρονο για να κάνει sex - iefimerida.gr

Η Sinead O Connor ψάχνει μαλλιαρό 44χρονο για να κάνει sex

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώην καραφλή τραγουδίστρια, έχει πλέον μαλλιά, αλλά και τέσσερα παιδιά και μερικά κιλάκια παραπάνω από τις εγκυμοσύνες και δηλώνει μέσω του blog της πως θέλει απεγνωσμένα sex. Τόσο απεγνωσμένα που δήλωσε πως θα πήγαινε ακόμα και με λαχανικά!

Συγκεκριμένα η 44χρονη σήμερα τραγουδίστρια, η οποία πλέον έχει γίνει αγνώριστη, έγραψε πριν από λίγες μέρες στο blog της πως της λείπει τόσο πολύ το sex, που ακόμα και τα λαχανικά είχαν αρχίσει να της φαίνονται sexy (κατεβάστε τα αγγούρια, δεν το λέμε εμείς, αυτή το έγραψε). Μάλιστα για δώσει λύση στο πρόβλημά της έγραψε στις 20 Αυγούστου πως αναζητά μαλλιαρό άντρα 44χρονο ή άνω των 44, που να μένει στην Ιρλανδία, να μην φορά gel στα μαλλιά του και να μην τα βάφει, ούτε να χρησιμοποιεί πιστολάκι, να έχει δουλειά, να μένει στο δικό του σπίτι, να αγαπά τη μαμά του και να είναι «τόσο τυφλός που να με βρίσκει υπέροχη!»

Το θετικό είναι πως λίγες μέρες μετά βρέθηκαν αρκετοί που θεώρησαν πως πληρούν τις προϋποθέσεις για να καλύψουν τις ανάγκες της Sinead . Δείτε το post- ντελίριο της σεξουαλικά ανικανοποίητης Sinead εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ