Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κικίλια στο Α.Τ. Παγκρατίου και στον Πυροσβεστικό Σταθμό Ελληνικού -Τι ελλείψεις διαπίστωσε - iefimerida.gr

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κικίλια στο Α.Τ. Παγκρατίου και στον Πυροσβεστικό Σταθμό Ελληνικού -Τι ελλείψεις διαπίστωσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μια αιφνιδιαστική επίσκεψη σε αστυνομικό τμήμα πραγματοποίησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας. Αυτή τη φορά μετάβη το βράδυ της Παρασκευής στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Εκεί, ο υπουργός συνομίλησε με το προσωπικό που είχε βάρδια, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει διαπίστωσε ότι ήταν εκτός λειτουργίας και μάλιστα στο στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας κάποιοι από τους ασυρμάτους. Ο κ. Κικίλιας έδωσε εντολή για την άμεση αποκατάστασή τους.

Αλλη μία αιφνιδιαστική επίσκεψη σε αστυνομικό τμήμα, αυτή τη φορά στο ΑΤ Παγκρατίου, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συνομίλησε με το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πριν αποχωρήσει ο υπουργός αντιλήφθηκε ασυρμάτους εκτός λειτουργίας στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και έδωσε εντολή για την άμεση αποκατάστασή τους.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός μετέβη στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ελληνικού, με στόχο να διαπιστώσει το μέγεθος της ετοιμότητας του του Σώματος αλλά και να συνομιλήσει με του Πυροσβέστες για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που ενδεχομένως να υπάρχουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ