Δύο μνημόσυνα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο μνημόσυνα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν στις 22 Ιουλίου του 1996, πριν 18 χρόνια όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τόσα χρόνια μετά, ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, είναι αποξενωμένος από την οικογένειά του.

Απόδειξη τα δυο μνημόσυνα που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Το πρώτο έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Α' Νεκροταφείο από τον γιο της, Γιάννη ο οποίος έφτασε στο μνήμα με ελάχιστους φίλους και την αγαπημένη του.

Το επόμενο πρωί έγινε το δεύτερο μνημόσυνο από τα αδέρφια της ηθοποιού, Τάκη και Αντώνη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος είναι ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει κόψει πλέον κάθε επαφή με τους θείους του.

Πολλές φορές και οι δυο πλευρές προσπάθησαν να βάλουν νερό στο κρασί τους, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό!

Αιτία; Οι διαφωνίες τους για το πώς χειρίστηκε ο Γιάννης την περιουσία που άφησε η Αλίκη.

Δύο μνημόσυνα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

To μήνυμα του γιού:

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, έγραψε το εξής συγκινητικό μήνυμα στο προφίλ του στο facebook:

«18 χρόνια πέρασαν. Και όμως για μένα είναι σαν να έφυγε χθες. Αυτό όμως που δεν φεύγει , είναι η εκτυφλωτική της λάμψη, οι καινούργιες γενιές που μεγαλώνουν ακόμα με τις ταινίες της, η τεράστια προσωπικότητα της. Σε ευχαριστώ μάνα για όλα όσα πρόσφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις. Σε ευχαριστούν και οι εκατομμύρια θαυμαστές σου από όλο τον κόσμο».

Δύο μνημόσυνα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ