Μητέρα κρατά το παιδί της αλυσοδεμένο επί 23 χρόνια σε αχυρώνα - iefimerida.gr

Μητέρα κρατά το παιδί της αλυσοδεμένο επί 23 χρόνια σε αχυρώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιδηροδέσμιο, σαν αγρίμι, μέσα σε έναν αχυρώνα κρατά μια μητέρα τον γιο της επί 23 χρόνια. Αιτία η πνευματική καθυστέρηση του αγοριού, και ο φόβος της μητέρας ότι θα τραυματίσει τον εαυτό του.

Ο Tang, το άτυχο αγόρι των φωτογραφιών που κόβουν την ανάσα και μας θυμίζουν άλλες εποχές, γεννήθηκε με πνευματική υστέρηση. Στα 17 του, παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά οπότε η οικογένεια του, που ζει πάμφτωχη στη Νότια Κίνα, τον αλυσόδεσε στον αχυρώνα.

Μητέρα κρατά το παιδί της αλυσοδεμένο επί 23 χρόνια σε αχυρώνα | iefimerida.gr 0

Το αγόρι είναι συνεχώς γυμνό (σκίζει τα ρούχα του λέει η μητέρα) και κοιμάται στο έδαφος, αφού η φτώχεια και η ανέχεια της οικογένειας δεν της επιτρέπει να διαθέσουν ούτε καν λίγα χρήματα για ένα στρώμα της προκοπής. Με τα χρόνια, λόγω της έλλειψης ελευθερίας κίνησης, οι μύες του του έχουν ατροφήσει, και πλέον δεν μπορεί να σταθεί όρθιο.

Οι φωτογραφίες σοκάρουν. Η 76χρονη μητέρα όμως υποστηρίζει ότι τον αγαπά, απλώς τον αλυσοδένει για το καλό του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα φτώχεια αγόρι αλυσοδεμένo αχυρώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ