Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες] - iefimerida.gr

Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Aυστραλός Πέτε Λίναγκ, κατά δική του ομολογία, ήταν «εντελώς ρηχός». Το να βγαίνει με γυναίκες ήταν το φόρτε του. Τα σαββατοκύριακα ήταν γι'αυτόν γεμάτα πάρτυ, κλαμπ και συνευρέσεις μια νύχτας.

Αλλά την Πρωτοχρονιά του 2013 πήρε μια μεγάλη απόφαση: Ορκίστηκε να παραμείνει χωρίς σεξ για ένα χρόνο. Ετσι ανακάλυψε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του που του αρέσει να κοιτάει το πρωί στον καθρέφτη. Και μπορεί να μην αποφάσισε να ακολουθήσει απόλυτα μοναστική ζωή αλλά ο προσωρινός όρκος αποχής που πήρε, μεταμόρφωσε την άποψή του για την ζωή και τον έρωτα.

«Τώρα βλέπω τις σχέσεις ως άποψη ζωής, πριν τις έβλεπα ως άποψη κρεβατιού. Μπορώ τώρα να πω κατηγορηματικά ότι είχα εμμονή και ότι χρειαζόμουν επιβεβαίωση κάνοντας σεξ. Ενιωθα άδειος εσωτερικά. Ο εαυτός μου δεν μου άρεσε. Ενιωθα καλά μόνο αν έβλεπα ότι είμουν αρεστός σε πολλές γυναίκες. Είναι λυπηρό να κοιτάζω πίσω. Πόσοι άλλοι παίκτες εκεί έξω κάνουν το ίδιο πράγμα, επειδή αισθάνονται κενοί;» λέει.

Ωστόσο η ιστορία του 32χρονου Αυστραλού, προπονητή μποξ στο επάγγελμα, είναι κάτι περισσότερο από μια αφήγηση για «έναν χρόνο χωρίς σεξ». Ο νεαρός άνοιξε έναν λογαριασμό στο Facebook ''Pete's Chastity for Charity'' και αποκόμισε 50.000 δολάρια για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας σε παιδιά της Καμπότζης
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Λίναγκ πέρασε μια συγκινητική ημέρα στην Καμπότζη και επισκέφθηκε τα παιδιά που η οργάνωσή του βοήθησε να ξαναβρούν μια κανονική ζωή.

Η σεξουαλική του αποχή έθεσε διάφορες δυσκολίες τις οποίες αφηγήθηκε σε ένα μπλογκ και σε μια σειρά από βίντεο. Επιτρεπόταν να φιλήσει κάποιον αλλά όχι να έχει κάποια περαιτέρω φυσική επαφή

«Τώρα έχω έναν σκοπό στη ζωή, το να βοηθάω άλλους. Αγαπώ τον εαυτό μου και περιμένω να βρω κάποια που να μοιράζεται τις ιδέες μου. Ανακαλύπτω το βάθος μιας γυναίκας και το μυαλό της, το πόσο είναι έξυπνη και ειλικρινής. Μεγάλωσα» λέει.

Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Aποχή από το σεξ για ένα χρόνο -Ενας 32χρονος Αυστραλός το έζησε και το περιγράφει [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ