Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμού που ζητούσε «φακελάκι» - iefimerida.gr

Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμού που ζητούσε «φακελάκι»

Τραγική κατάληξη: Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 67χρονου καρδιοπαθή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε ότι χειρουργός του «Ευαγγελισμού» τον εκβίαζε και δεν τον χειρουργούσε επί 18 ημέρες μέχρι να παρει «φακελάκι».Η ιστορία του 67χρονου καρδιοπαθή προκάλεσε αίσθηση και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του αδίστακτου χειρουργού.

Ο άτυχος 67χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε πολύ μεγάλο πρόβλημα καρδιάς, χειρουργήθηκε τελικά το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, δεν άντεξε.

Η καρδιά του τον πρόδωσε το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς, ο συνταξιούχος έπαθε ανακοπή και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η αστυνομία, πάντως, από την πλευρά της έχει διατάξει τους ιατροδικαστές να αποφανθούν τον συντομότερο δυνατόν για τα αίτια και τον χρόνο θανάτου και δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει και συνέχεια.

Εάν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων δείξουν πως οι 18 ημέρες ήταν κρίσιμες για την υγεία του ασθενούς, τότε η υπόθεση πλέον αλλάζει ριζικά και ο καρδιοχειρούργος θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ