Ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το «φακελάκι»: Ο γιατρός ήταν ένας κοινός εκβιαστής -Του έλεγα δεν έχω λεφτά, αλλά ήταν ανένδοτος - iefimerida.gr

Ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το «φακελάκι»: Ο γιατρός ήταν ένας κοινός εκβιαστής -Του έλεγα δεν έχω λεφτά, αλλά ήταν ανένδοτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δράση του Αντώνη Τσούκα, χειρουργού στον Ευαγγελισμό που συνελήφθη την Πέμπτη να παίρνει φακελάκι, έδωσε ο καταγγέλλων καρδιοπαθής.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο συνταξιούχος καρδιοπαθής είπε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας κοινός εκβιαστής και τίποτα άλλο. Μου ζητούσε εκβιαστικά ''φακελάκι'' προκειμένου να με χειρουργήσει».

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται γενικεύσεις και να στοχοποιούνται οι γιατροί στο σύνολό τους, καθώς, όπως τόνισε, ο Ευαγγελισμός διαθέτει πολύ καλούς επιστήμονες, που εκτός των άλλων είναι και «υπέροχοι άνθρωποι».

Ο συνταξιούχος ασθενής, ξετύλιξε το κουβάρι της περιπέτειά του λέγοντας πως πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα, και ο εν λόγω καρδιοχειρουργός του ζήτησε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει.

Παρότι ο ίδιος του ξεκαθάρισε ότι με τη σύνταξη που παίρνει, δεν θα μπορέσει να του δώσει αυτό το ποσό, ο γιατρός ήταν ανένδοτος και του απάντησε ότι δεν θα μπορέσει να τον χειρουργήσει, παρά την κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ