Aγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην Τουρκία -«Ομορφες» στιγμές με μπουνιές και σπρωξίματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Aγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην Τουρκία -«Ομορφες» στιγμές με μπουνιές και σπρωξίματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη που θα ζήλευαν και οι πιο διάσημοι παλαιστές εκτυλίχθηκε μεταξύ Τούρκων βουλευτών το απόγευμα της Πέμπτης.

Αιτία ήταν η αύξηση των αποδοχών των ανθρακωρύχων στη Σόμα, όπου πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε έκρηξη και φωτιά που στοίχισε τη ζωή σε 301 εργάτες.

Τα αίματα άναψαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού, όταν ο βουλευτής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Özgür Özel υπενθύμισε στα μέλη της Επιτροπής ότι ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε υποσχεθεί στους ανθρακωρύχους της Σόμα, αμέσως μετά το δυστύχημα, ότι θα τους αυξήσει το μισθό τις 2.000 τουρκικές λίρες. Υπόσχεση, που όμως δεν τηρήθηκε από το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ.

Τότε, η συνεδρίαση διακόπηκε, αλλά η ένταση δεν σταμάτησε. Ο Özel συνέχιζε να εγκαλεί τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν στην επιτροπή, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΑΚΡ İlknur Denizli να χαρακτηρίσει «ψεύτη» Özel και στη συνέχεια να τον πιάσει από τον λαιμό.

Στη διαμάχη ενεπλάκη και ο Feramuz Üstün, βουλευτής επίσης του κόμματος του Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε τον Özel για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε σε γυναίκα συνάδελφό του. Ο Üstün τον χαστούκισε και τον γρονθοκόπησε επανειλημμένως.

Τελικά, ο καβγάς σταμάτησε έπειτα από επέμβαση των ψυχραιμότερων από το κόμμα του CHP.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ