O Ψαριανός έμαθε ότι τον διέγραψαν στη ΔΗΜΑΡ από ομαδάρχες στην κατασκήνωση της κόρης του - iefimerida.gr

O Ψαριανός έμαθε ότι τον διέγραψαν στη ΔΗΜΑΡ από ομαδάρχες στην κατασκήνωση της κόρης του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη πως έμαθε για τη διαγραφή του από τη ΔΗΜΑΡ από ομαδάρχες στην κατασκήνωση της κόρης του έκανε ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν το ήξερα. Είμαι σε μια πάρα πολύ ωραία κατασκήνωση στον Κάλαμο που έφερα την κόρη μου και με υποδέχθηκαν οι ομαδάρχες λέγοντας "γεια σας, από σήμερα ανεξάρτητος, ε;". Και τους λέω ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μου είπαν ότι υπάρχει επιστολή Κουβέλη στον πρόεδρο της Βουλής ότι τίθεμαι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Είναι σαν τα πραξικοπήματα, ή τα μεγάλα γεγονότα που τα μαθαίνεις από την τηλεόραση».

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι πριν από την αποστολή της επιστολής του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στον πρόεδρο της Βουλής, δεν τον πήρε τηλέφωνο ούτε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ούτε ο Φώτης Κουβέλης με τον οποίο η φιλία τους μετρά 40 χρόνια. «Δεν με πήρε ούτε ο Αναγνωστάκης, ως γραμματέας της ΚΟ για να μου πει τι έγινε, ούτε ο Κουβέλης, με τον οποίο έχω τόσο στενή σχέση επί 40 χρόνια και να μου πει: "ξέρεις, Γρηγόρη μου, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί". Κανείς», δήλωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Κουβέλη λέγοντας: «Ό,τι πει ο Ιούλιος Καίσαρ. Ο πρόεδρος του κόμματος... Έτσι δεν είναι; Φιρμάνι δεν είναι; Χρυσόβουλο βυζαντινού αυτοκράτορος... Δεν το περίμενα, όμως. Διότι είχα εξηγήσει γιατί το κάνω και γιατί δεν υπογράφω ούτε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν να υπογραφεί από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά επειδή 5-6 βουλευτές δεν την υπέγραφαν, ο πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να καταθέσει δική της πρόταση η ΔΗΜΑΡ. Αλλά θα συναθροιστεί με των άλλων και εγώ δεν ήθελα να συναθροιστεί η υπογραφή μου με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ψεκασμένων και να συμβάλω στα περίεργα παιχνίδια που παίζονται. Το θέμα της ΔΕΗ είναι πολύ σοβαρό ζήτημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ