Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους παράτησε τη φωτογραφία και φτιάχνει τις πιο ευφάνταστες τούρτες που υπάρχουν -Κέικ μικρά έργα τέχνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους παράτησε τη φωτογραφία και φτιάχνει τις πιο ευφάνταστες τούρτες που υπάρχουν -Κέικ μικρά έργα τέχνης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπιτικές γεύσεις, μυρωδάτες αναμνήσεις και φρέσκες ιδέες συνδυάζονται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στη συνάντηση δύο γενεών. Η Χαρά Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε την επιχείρηση με τα περίφημα μπισκότα της πριν δεκαέξι χρόνια, λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να αναμειγνύεται ενεργά και η κόρη της, Εβίτα.

Αυτή την περίοδο, το «Μπισκότο από σπίτι» αλλάζει στέγη, όνομα, διατηρεί, ωστόσο, τη γευστική του ταυτότητα εμπλουτίζοντάς την λίγο περισσότερο και η Εβίτα Παπαχαραλάμπους «ενηλικιώνεται» επαγγελματικά παρουσιάζοντας το Evita loves cakes.

«Η πρώτη επιχείρηση ξεκίνησε πριν 16 χρόνια από τη μητέρα μου που έψηνε στο σπίτι μπισκοτάκια και τα μοίραζε στους φίλους της. Κάποιος από αυτούς τα πήγε σ’ έναν φίλο του που είχε μια μεγάλη αλυσίδα καφέ, του άρεσαν και της πρότεινε να συνεργαστούν, φτιάχνοντας τα μπισκότα που θα πουλούσε με τους καφέδες. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και τώρα, σε δύο-τρεις μήνες, αλλάζουμε εμφάνιση και σημείο πώλησης.

Τα περισσότερα πράγματα παραμένουν ίδια, ως προς τη λογική παραγωγής και τα προϊόντα. Προστίθενται κάποια πράγματα ακόμα, όμως η λογική είναι ίδια. Αγνά προϊόντα χωρίς αρωματικά, χωρίς συντηρητικά, όπως θα το φτιάχναμε στο σπίτι μας».

Διαβάστε για τις απίστευτες λιχουδιές που φτιάχνει η Εβίτα Παπαχαραλάμπους, δείτε φωτογραφίες τους και πού μπορείτε να τις βρείτε στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ