Ξανθές, γαλανομάτες, party girls: Η Κατρίνα και η Μαρία Τσάνταλη κάνουν bussiness με το κρασί -Οι κληρονόμοι μιας αυτοκρατορίας [εικόνες]

Εντυπωσιακές, μορφωμένες, κοσμικές αλλά και επιτυχημένες επιχειρηματίες. Ο λόγος για την Κατρίνα και την Μαρία Τσάνταλη, η τέταρτη γενιά της γνωστής οικογένειας που αναλαμβάνει επάξια τη συνέχιση της κορυφαίας ελληνική οινοποιίας.

Κατρίνα Τσάνταλη

Η άκρως επικοινωνιακή και κοσμική Κατρίνα Τσάνταλη ασχολείται με το μάρκετινγκ της οικογενειακής επιχείρησης κρασιού και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, συμμετέχοντας ενεργά στην κοσμική ζωή της πόλης. Λατρεύει τη μόδα, αλλά και τα ζώα παλεύοντας για την προστασία τους, τη μουσική, ενώ δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα μπουζούκια όπου δίνει το παρών συχνά πυκνά.

Για την προσωπική ζωή της έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα. Γράφτηκε ότι για μια περίοδο ήταν το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ στη συνέχεια έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου και στη συνέχεια με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μαρία Τσάνταλη

Οσοι γνωρίζουν την μικρή αδελφή της Κατρίνας, μιλούν για έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Ντροπαλή, με ιδιαίτερα χαρίσματα, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και οι φορές που δίνει το παρόν στα αθηναϊκά events είναι ελάχιστες.

Η 27χρονη Μαρία Τσάνταλη αποτελεί το new entry στην οικογενειακή επιχείρηση. Με σπουδές στην ψυχολογία και τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους (δύο στο αντικείμενο των προπτυχιακών σπουδών της και ένα στο wine Bussiness) η όμορφη Μαρία εργάζεται στα κεντρικά της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα, δίπλα στον πατέρα της, έχοντας αναλάβει ότι αφορά την επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Κατρίνα Τσάνταλη:

Η Μαρία Τσάνταλη:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ