Οι λαϊκές «κυνηγούν» τώρα τον Γιακουμάτο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι λαϊκές «κυνηγούν» τώρα τον Γιακουμάτο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κάγκελα είναι και πάλι οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών εν όψει των αλλαγών που θα φέρει το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο.

Σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του κλάδου με τον νέο υφυπουργό Ανάπτυξης, ζητήθηκαν βελτιώσεις στα θέματα των αδειών και του διαχωρισμού των θέσεων παραγωγών-πωλητών, κάτι που όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ούτε έγινε δεκτό ούτε διαφάνηκε ένα ψήγμα διάθεσης για συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων.

Οι λαϊκές «κυνηγούν» τώρα τον Γιακουμάτο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Γιακουμάτος έδειξε διάθεση να εξετάσει το θέμα των προστίμων, της μεταβίβασης των αδειών και του δικαιωμάτος των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων να συμμετέχουν σε θρησκευτικά πανηγύρια και παραδοσιακά παζάρια.

Οι λαϊκές «κυνηγούν» τώρα τον Γιακουμάτο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα ο κλάδος, διοργανώνεται ημερίδα την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιουλίου.

Το σχετικό νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί στα τέλη Μαΐου, έπειτα από αλλαγές της τελευταίας στιγμής, και προβλέπει ότι ο διαχωρισμός πωλητών και επαγγελματιών στις λαϊκές θα αποφασιστεί εντός τριμήνου, αφού προηγηθεί διαβούλευση.

Πηγή φώτο: laikesagores.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ