Παραλίγο τραγωδία στο Παλαιοχώρι -Έβρεξε... αεροπορικό βλήμα κοντά σε ακτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλίγο τραγωδία στο Παλαιοχώρι -Έβρεξε... αεροπορικό βλήμα κοντά σε ακτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σκηνές που ταιριάζουν σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, έζησαν οι κάτοιτοι του Παλαιοχωρίου του δήμου Πηνειού, κοντά στη Γαστούνη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν λουόμενοι, βλήμα αεροσκάφους καρφώθηκε σε απόσταση μικρότερη των δεκαπέντε μέτρων από την καντίνα που υπάρχει στην ακτή κάτι που σημαίνει ότι παραλίγο να είχαμε τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτό που προβληματίζει τους κατοίκους της περιοχής είναι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Όπως αποκάλυψε η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση αυτό ήταν το δεύτερο βλήμα που... έχασε το στόχο του.

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση, το συνεργείο του ΤΟΕΒ που κλήθηκε να αποκαταστήσει βλάβη σε αγωγό βάθους δύο μέτρων, που περνούσε μέσα από καλλιέργεια καλαμποκιού δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε σφηνωμένο στον σωλήνα ένα βλήμα αεροσκάφους.

Τα δύο τελευταία περιστατικά επανέφεραν στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής για την κατάργηση του πεδίου βολής Παλαιοχωρίου.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει ανακύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να έχει ανταποκριθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγωγός αεροσκάφος Γαστούνη βλήμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ