Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι απλώς θεά. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία το 'πε και το 'κανε: Βγήκε με μαγιό στην εκπομπή της. Για τη νίκη της Εθνικής και τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει χθες μέσω Twitter στους «ακολούθους» της.

Η Ελεωνόρα Μελέτη συνέχισε το... διάλογο που είχε ανοίξει με τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγώνων μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, χθες, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού.

Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη του η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διακρίνεται για το χιούμορ της, μέσω Τwitter κρατούσε σε εγρήγορση τους «ακολούθους» της σε σχέση με το τι θα κάνει σήμερα στην εκπομπή της.

«Επιτέλους ημίχρονο. Πάω να διαλέξω μαγιό», έγραψε στο ημίχρονο ενώ ήδη η εθνική είχε βάλει το πρώτο γκολ και προηγούνταν της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα και τη θριαμβευτική νίκη της Εθνικής ζήτησε από τον κόσμο να διαλέξει: «Μπικίνι ή ολόσωμο;». Φυσικά οι «ακόλουθοί» της δεν έχασαν ευκαιρία και ζήτησαν επιτακτικά brazilian! Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία με μαγιό μπούργκα γράφοντας «έχω και σε γαλανόλευκο», ενώ καληνύχτησε τους «ακολούθους» της γράφοντας: «Αποφασίστηκε. Ξεκινάω δίαιτα και διάδρομο μέχρι το πρωί. Καληνύχτα σας».

Και φυσικά η παρουσιάστρια τήρησε στο ακέραιο την υπόσχεσή της...

Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Γδύθηκε για την Εθνική -Η Μελέτη βγήκε με μπικίνι στην εκπομπή της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ